Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Rapide & délicieuse, cette valeur sure plaira à toute la famille !
Make sure you have...
Stovetop, Pot (small), Frying pan
Step 1
Dans une casserole d’eau bouillante salée, faites cuire le riz selon les instructions du paquet. Égouttez-le en fin de cuisson. Réservez au chaud.
Step 2
Pendant ce temps, cassez les œufs dans un saladier. Salez, poivrez puis battez-les énergiquement.
Step 3
Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle sur feu doux. Versez-y les œufs et faites-les cuire en mélangeant délicatement à la spatule. Les œufs doivent rester un peu baveux, pas trop cuits.
Step 4
Versez un petit filet d'huile dans la poêle, si besoin. Ajoutez le riz égoutté, les petits pois et les blancs de poulet déchirés en morceaux. Poivrez puis laissez cuire 3 à 4 minutes, en mélangeant.
Step 5
Servez le riz cantonnais avec un filet de sauce soja, si vous le souhaitez. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 484 cal. |
Fat | 13 g |
Carbohydrates | 60 g |
Protein | 31 g |
Fiber | 2 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Riz cantonais au blanc de poulet" contains 484 Energy, 13 g of Fat, 60 g of Carbohydrates, 31 g of Protein, 2 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
C Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...