Language

Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...

Arrow Left

Filet de poulet & purée

Give a review!

Vous reprendrez bien un peu de purée ?

Camille C.
Camille C.
CookExpert
$$$
Very easy
A Nutri-scoreB Green-score
Share iOS
Heart614
Prep Time

5 minutesPrep time

Cooking Pot

20 minutesCook time

Calories

675 cal.Per serving

Ingredients

SelectorServings

Utensils

Stovetop, Cook expert, Frying pan, Peeler

recipe

Potato

Step 1

Épluchez les pommes de terre et coupez-les en petits dés. Installez le bol inox avec 500 ml d'eau, ajoutez le panier vapeur avec les pommes de terre. Lancez le programme vapeur, 15 minutes.

Chicken breast

Step 2

Astuce : pour avoir une peau bien dorée, roulez le filet de poulet dans la farine avant de le cuire.

Butter

Step 3

Ajoutez un morceau de beurre dans une poêle, soit environ 20g par personne.

Chicken breast

Step 4

Ajoutez le poulet et faites dorer 2 minutes à feu vif sur une première face. Arrosez, salez et poivrez.

Step 5

Retournez sur l'autre face et faites cuire 8 minutes à feu moyen. Continuez d'arroser, salez et poivrez. Réservez au chaud sur feu doux.

Potato
Milk (whole)
Butter

Step 6

À la fin du programme, videz le bol et replacez les pommes de terre égouttées dans le bol inox. Ajoutez le beurre, le lait, salez et poivrez. Lancez le programme expert, 5 minutes/vitesse 5/60°C.

Step 7

Servez le poulet avec la purée, arrosez de jus de cuisson, c'est prêt !

Personal notes

Add your own flavor!


Disable Auto-lock

Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Chevron Down
Energy675 cal.
Fat36 g
Carbohydrates53 g
Protein43 g
Fiber5 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Filet de poulet & purée" contains 675 Energy, 36 g of Fat, 53 g of Carbohydrates, 43 g of Protein, 5 g of Fiber.

Price per portion

$$$
Chevron Down
Nos recettes à -2 € par portion
€€Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion
€€€Nos recettes à +4 € par portion

Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.

Scores

A Nutri-scoreB Green-score
Chevron Down

A Nutri-score

The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).

B Green-score

The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.

Scores computed by

Etiquettable
reviews
PenWrite a review

Retrieving reviews...

Filet de poulet & purée