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Feuilletés à la parisienne & salade
11 reviewsDorés & croustillants, ces feuilletés seront dévorés en un rien de temps !

Ingredients
Make sure you have...
Utensils
Stovetop, Oven, Frying pan
recipe

Step 1
Préchauffez le four à 200°C. Lavez puis coupez les champignons en très fines lamelles.

Step 2
Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle, sur feu moyen. Ajoutez les champignons et les herbes de Provence. Salez, poivrez et faites-les revenir 6 à 7 minutes.

Step 3
Étalez la pâte feuilletée sur une plaque allant au four puis découpez-la en 4.


Step 4
Au centre de chaque morceau de pâte, ajoutez le fromage puis le jambon et les champignons. Repliez chaque bord de la pâte de façon à obtenir un triangle. Appuyez bien sur les bords pour souder la pâte. Piquez le dessus des feuilletés, à l'aide d'une fourchette, puis enfournez-les 20 minutes à 200°C.

Step 5
Une fois les feuilletés à la parisienne dorés et croustillants, sortez-les du four. Servez-les dans une assiette avec la salade verte, assaisonnée selon vos goûts. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
| Energy | 352 cal. |
| Fat | 20 g |
| Carbohydrates | 26 g |
| Protein | 16 g |
| Fiber | 2 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Feuilletés à la parisienne & salade" contains 352 Energy, 20 g of Fat, 26 g of Carbohydrates, 16 g of Protein, 2 g of Fiber.
Price per portion
| € | Nos recettes à -2 € par portion |
| €€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
| €€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
D Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
C Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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