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Grilled cheese au Pont-l'Évêque & viande des grisons

7 reviews

Dans la famille grilled cheese, je veux… le grilled cheese au Pont-l'Évêque & viande des grisons !

Aurélie
Aurélie
$$$
Very easy
D Nutri-scoreA Green-score
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Heart649
Prep Time

5 minutesPrep time

Cooking Pot

13 minutesCook time

Rest

1 minuteResting time

Calories

576 cal.Per serving

Ingredients

SelectorServings

Utensils

Frying pan, Stovetop

recipe

Yellow onion

Step 1

Épluchez puis coupez les oignons en fines lamelles.

Step 2

Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle, sur feu moyen. Ajoutez les oignons et faites-les revenir 8 à 10 minutes, jusqu'à ce qu'ils soient bien caramélisés.

Pont-L'Évêque AOP

Step 3

Pendant ce temps, coupez le Pont-l'Évêque en tranches.

Country bread (sliced)
Cream cheese

Step 4

Étalez le fromage frais sur les deux tranches de pain.

Beef (air-cured)

Step 5

Ajoutez les oignons caramélisés sur une tranche de pain, suivi du Pont-l'Évêque. Ajoutez ensuite la viande des grisons sur la tranche du haut, puis refermez le grilled cheese.

Step 6

Faites fondre une noisette de beurre dans une poêle, sur feu moyen. Faites revenir le grilled cheese 2 à 3 minutes sur chaque face, pour qu'il soit bien doré. Coupez le feu, couvrez la poêle et laissez reposer hors du feu 1 minute.

Spring mix lettuce

Step 7

Coupez le sandwich en deux si vous le souhaitez. Servez le grilled cheese au Pont-l'Évêque & viande des grisons dans une assiette avec la salade verte assaisonnée selon vos goûts. Dégustez aussitôt, c'est prêt !

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Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Chevron Down
Energy576 cal.
Fat32 g
Carbohydrates45 g
Protein25 g
Fiber5 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Grilled cheese au Pont-l'Évêque & viande des grisons" contains 576 Energy, 32 g of Fat, 45 g of Carbohydrates, 25 g of Protein, 5 g of Fiber.

Price per portion

$$$
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Nos recettes à -2 € par portion
€€Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion
€€€Nos recettes à +4 € par portion

Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.

Scores

D Nutri-scoreA Green-score
Chevron Down

D Nutri-score

The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).

A Green-score

The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.

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