Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
De délicieux falafels prêts en un rien de temps et leur petite sauce qui va bien !
Make sure you have...
Stovetop, Frying pan
Step 1
Dans une poêle ajoutez un filet d'huile d'olive puis faites dorer les falafels pendant 7 minutes en remuant régulièrement pour faire dorer toutes les faces.
Step 2
Pendant ce temps, dans un bol, mélangez le yaourt nature, la mayonnaise, le zeste et le jus du citron. Salez et poivrez. Si vous en avez ajoutez de la ciboulette finement hachée.
Step 3
Une fois les falafels bien dorés, servez-les dans une assiette accompagnés de la sauce au yaourt. Ré-assaisonnez selon vos goûts. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 376 cal. |
Fat | 24 g |
Carbohydrates | 26 g |
Protein | 10 g |
Fiber | 7 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Falafels express & sauce yaourt" contains 376 Energy, 24 g of Fat, 26 g of Carbohydrates, 10 g of Protein, 7 g of Fiber.
Retrieving reviews...