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Ce soir, placez votre dîner sous les signes de la simplicité, rapidité & saveur !
Frying pan, Stovetop
Step 1
Coupez la dinde en tranches.
Step 2
Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle. Ajoutez les morceaux de dinde et faites-les revenir 5 minutes sur feu moyen.
Step 3
Ajoutez la sauce (1/4 de sachet par personne) dans la poêle avec la dinde et mélangez. Poursuivez la cuisson 2 à 3 minutes, puis réservez.
Step 4
Pendant ce temps, dans un bol, mélangez : le mélange d'épices (1/4 de sachet par personne) avec la crème fraîche.
Step 5
Réchauffez les tortillas (2 par personne) dans une poêle chaude à sec pendant 30 secondes sur chaque face.
Step 6
Garnissez-les ensuite avec les morceaux de dinde, le mélange crème fraîche/épices, la laitue et la feta émiettée. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 458 cal. |
Fat | 19 g |
Carbohydrates | 27 g |
Protein | 44 g |
Fiber | 2 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Fajitas dinde & feta" contains 458 Energy, 19 g of Fat, 27 g of Carbohydrates, 44 g of Protein, 2 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
C Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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