Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Entre le moelleux des tortillas et le croustillant des nuggets, difficile de résister !
Make sure you have...
Oven
Step 1
Préchauffez le four à 205°C. Sortez les tortillas de leur emballage. Vous devez avoir à disposition un sachet de chapelure, une sauce à napper et les tortillas.
Step 2
Découpez le poulet en tranches.
Step 3
Dans un grand bol, ajoutez le poulet, une cuillère à soupe d'huile d'olive et la chapelure du kit. Mélangez bien pour enrober le poulet.
Step 4
Placez les morceaux de poulet sur un plat recouvert de papier sulfurisé. Enfournez pour 15 minutes à 205°C.
Step 5
Pendant ce temps, épluchez et coupez l'oignon en deux puis faites de fines lamelles.
Step 6
Après 15 minutes, sortez le poulet du four.
Step 7
Réchauffez les tortillas au micro-ondes ou à la poêle.
Step 8
Garnissez-les ensuite avec la crème fraîche, le poulet pané, la mâche, quelques tomates séchées et les oignons rouges.
Step 9
Ajoutez la sauce à napper. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 586 cal. |
Fat | 30 g |
Carbohydrates | 39 g |
Protein | 41 g |
Fiber | 4 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Crousti fajitas" contains 586 Energy, 30 g of Fat, 39 g of Carbohydrates, 41 g of Protein, 4 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
C Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...