Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Make sure you have...
Oven, Frying pan, Stovetop
Step 1
Préchauffez votre four à 200°C. Épluchez puis coupez l’oignon en petits morceaux.
Step 2
Découpez le poulet en petits morceaux.
Step 3
Prenez le kit enchiladas. Dans un bol, mélangez les épices, la sauce tomate et 75 ml d'eau chaude par personne.
Step 4
Dans une poêle chaude, versez un filet d’huile d’olive, ajoutez l’oignon émincé et le poulet coupé en petits morceaux puis faites cuire à feu vif pendant 5 minutes.
Step 5
Ajoutez ensuite le maïs, la moitié de la sauce tomate aux épices puis mélangez bien et laissez mijoter encore 2 minutes.
Step 6
Sortez la poêle du feu, ajoutez la moitié du fromage et mélangez.
Step 7
Garnissez vos tortillas : disposez l’équivalent de 2 cuillères à soupe du mélange poulet/maïs par tortilla puis refermez-les.
Step 8
Dans un plat à gratin, placez les enchiladas et versez le reste de la sauce tomate par-dessus.
Step 9
Parsemez le reste de fromage sur le dessus, puis enfournez pour 25 minutes de cuisson à 200°C.
Step 10
Servez avec un peu de basilic frais si vous en avez. C’est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 615 cal. |
Fat | 30 g |
Carbohydrates | 39 g |
Protein | 48 g |
Fiber | 5 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Enchiladas poulet & maïs" contains 615 Energy, 30 g of Fat, 39 g of Carbohydrates, 48 g of Protein, 5 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
B Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...