Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Make sure you have...
Stovetop, Frying pan
Step 1
Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle, sur feu moyen. Ajoutez la julienne de légumes et faites-la revenir 8 minutes. Salez et poivrez.* *Consultez nos tips pour cette étape
Step 2
En parallèle, dans une seconde poêle, faites chauffer un filet d'huile d'olive, sur feu moyen. Ajoutez le cabillaud et faites-le revenir 2 minutes sur chaque face, jusqu'à ce qu'il soit légèrement doré.
Step 3
Une fois les légumes cuits, ajoutez le riz et la sauce soja. L=Mélangez et poursuivez la cuisson 2 à 3 minutes, en mélangeant.
Step 4
Servez le riz sauté aux légumes dans une assiette avec le cabillaud. Re-assaisonnez selon vos goûts, c'est prêt !
Pour un vrai moment de gourmandise, on vous conseille d'ajouter du curry & un peu de crème fraîche lors de la cuisson des légumes.
- Camille C, Créatrice de recettes
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 422 cal. |
Fat | 14 g |
Carbohydrates | 42 g |
Protein | 27 g |
Fiber | 7 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Cabillaud & riz sauté aux légumes" contains 422 Energy, 14 g of Fat, 42 g of Carbohydrates, 27 g of Protein, 7 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
C Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...