Language

Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...

Arrow Left

Cabillaud & fondue de poireaux ail & fines herbes

358 reviews

3 ingrédients qui s'accordent à la perfection !

Camille U.
Camille U.
$$$
Very easy
A Nutri-scoreC Green-score
Share iOS
Heart41.7k
Prep Time

3 minutesPrep time

Cooking Pot

18 minutesCook time

Calories

482 cal.Per serving

Ingredients

SelectorServings

Utensils

Stovetop, Frying pan

recipe

Leeks

Step 1

Coupez les extrémités des poireaux* pour ne garder que le blanc, puis émincez-les finement. Placez-les dans une passoire et rincez abondamment pour retirer les impuretés. *Consultez nos tips pour cette étape

Step 2

Faites fondre une noisette de beurre dans une poêle, sur feu moyen. Ajoutez les poireaux. Salez, poivrez et faites-les revenir 3 à 4 minutes.

Boursin cheese (garlic & herb)

Step 3

Baissez le feu et ajoutez le fromage ail & fines herbes. Mélangez bien puis couvrez et laissez cuire 15 minutes, sur feu doux.

Cod (fresh)

Step 4

En parallèle, dans une seconde poêle, faites fondre une noisette de beurre, sur feu moyen. Ajoutez le cabillaud. Salez, poivrez et faites cuire 4 minutes sur chaque face.

Step 5

Au bout de 15 minutes, vérifiez la cuisson des poireaux.

Lemon

Step 6

Servez la fondue de poireaux dans une assiette avec le cabillaud. Ajoutez un filet de jus de citron, si vous en avez, puis re-assaisonnez selon vos goûts. C'est prêt !

♻️ Zero waste tipDomitille

Pour un repas zéro-déchet, utilisez les verts de poireaux pour faire une soupe ! Rincez-les bien, puis retirez les parties abimées, séchées & jaunies avant de les ajouter dans une casserole avec les ingrédients de votre choix.

- Domitille, Food Editor

Personal notes

Add your own flavor!


Disable Auto-lock

Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Chevron Down
Energy482 cal.
Fat33 g
Carbohydrates15 g
Protein29 g
Fiber6 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Cabillaud & fondue de poireaux ail & fines herbes" contains 482 Energy, 33 g of Fat, 15 g of Carbohydrates, 29 g of Protein, 6 g of Fiber.

Price per portion

$$$
Chevron Down
Nos recettes à -2 € par portion
€€Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion
€€€Nos recettes à +4 € par portion

Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.

Scores

A Nutri-scoreC Green-score
Chevron Down

A Nutri-score

The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).

C Green-score

The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.

Scores computed by

Etiquettable
358 reviews
PenWrite a review

Retrieving reviews...

Cabillaud & fondue de poireaux ail & fines herbes
Play