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Cabillaud & fondue de poireaux ail & fines herbes

368 reviews

3 ingrédients qui s'accordent à la perfection !

Camille U.
Camille U.
$$$
Very easy
A Nutri-scoreC Eco-score
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Heart40.7k
Prep Time

3 minutesPrep time

Cooking Pot

12 minutesCook time

Calories

373 cal.Per serving

Ingredients

SelectorServings

Utensils

Stovetop, Frying pan, Colander

recipe

Leeks

Step 1

Coupez les extrémités des poireaux* pour ne garder que le blanc puis émincez-le finement. *Consultez nos tips pour cette étape

Leeks

Step 2

Placez les morceaux de poireaux dans une passoire et rincez abondamment pour retirer les impuretés.

Leeks

Step 3

Dans une poêle, faites fondre une noisette de beurre puis ajoutez les poireaux égouttés. Faites revenir à feu vif pendant 2 minutes en remuant.

Boursin cheese (garlic & herb)

Step 4

Baissez à feu moyen, ajoutez le fromage et mélangez. Couvrez et laissez mijoter 10 minutes.

Cod (fresh)

Step 5

En parallèle, dans une poêle, faites cuire le cabillaud avec une noix de beurre. Salez et poivrez puis laissez cuire 2 minutes sur chaque face. (Si vous utilisez des pavés de cabillaud surgelés, faites-les décongeler au préalable).

Step 6

Au bout des 10 minutes, vérifiez la cuisson de la fondue de poireaux.

Lemon

Step 7

Dressez la fondue de poireaux dans une assiette et ajoutez le cabillaud. (Optionnel : ajoutez du citron si vous avez en avez). C'est prêt !

♻️ Zero waste tipDomitille

Pour un repas zéro-déchet, utilisez les verts de poireaux pour faire une soupe ! Rincez-les bien, puis retirez les parties abimées, séchées & jaunies avant de les ajouter dans une casserole avec les ingrédients de votre choix.

- Domitille, Food Editor

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Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

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Energy373 cal.
Fat20 g
Carbohydrates17 g
Protein29 g
Fiber6 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Cabillaud & fondue de poireaux ail & fines herbes" contains 373 Energy, 20 g of Fat, 17 g of Carbohydrates, 29 g of Protein, 6 g of Fiber.

Price per portion

$$$
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Nos recettes à -2 € par portion
€€Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion
€€€Nos recettes à +4 € par portion

Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.

Scores

A Nutri-scoreC Eco-score
Chevron Down

A Nutri-score

The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).

C Eco-score

The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.

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