Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
En famille ou entre amis, cette recette aux notes d'agrumes mettra tout le monde d'accord !
Make sure you have...
Oven
Step 1
Préchauffez le four à 200°C. Lavez puis coupez le fenouil en quartiers fins.
Step 2
Lavez puis coupez les oranges en rondelles.
Step 3
Lavez puis coupez les citrons en rondelles.
Step 4
Huilez une plaque de cuisson, puis ajoutez-y les pommes de terre, le fenouil et les rondelles d'agrumes. Ajoutez un filet d'huile d'olive, salez et poivrez. Mélangez bien.
Step 5
Ajoutez ensuite la cuisse de dinde. Salez, poivrez et arrosez-la d'un filet d'huile d'olive. Parsemez de romarin, puis ajoutez un filet d'eau dans le fond de la plaque. Enfournez 50 minutes à 200°C (en fonction de la taille de la cuisse de dinde, comptez environ une demie heure par 500g).
Step 6
Une fois la cuisse de dinde et les légumes bien cuits et dorés, sortez la plaque du four. Servez le tout dans un plat et re-assaisonnez selon vos goûts. C’est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 507 cal. |
Fat | 15 g |
Carbohydrates | 48 g |
Protein | 46 g |
Fiber | 9 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Cuisse de dinde rôtie au fenouil, orange & pommes grenailles" contains 507 Energy, 15 g of Fat, 48 g of Carbohydrates, 46 g of Protein, 9 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
B Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...