Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Avec cette recette tout le monde mange des carottes !
Frying pan, Stovetop
Step 1
Épluchez puis râpez les carottes.
Step 2
Dans un saladier, ajoutez : le quinoa, les carottes râpées, la farine, la feta émiettée, les œufs et le paprika (optionnel). Mélangez jusqu'à obtenir une texture légèrement collante. Si la pâte est trop liquide, ajoutez un peu de farine et mélangez à nouveau.
Step 3
Formez des croquettes à l'aide de vos mains.
Step 4
Faites chauffer un bon filet d'huile d'olive dans une poêle, sur feu moyen. Ajoutez les croquettes et faites-les cuire sur feu moyen 3 à 4 minutes sur chaque face, jusqu'à ce qu'elles soient bien dorées. Réservez sur du papier absorbant.
Step 5
Servez les croquettes de carottes et quinoa dans une assiette avec la salade verte assaisonnée selon vos goûts. Parsemez de feta émiettée, s'il vous en reste. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 357 cal. |
Fat | 11 g |
Carbohydrates | 50 g |
Protein | 15 g |
Fiber | 8 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Croquettes carottes quinoa & salade" contains 357 Energy, 11 g of Fat, 50 g of Carbohydrates, 15 g of Protein, 8 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
B Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...