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Faites le plein de protéines & de fibres avec ce savoureux chili végétarien !
Make sure you have...
Stovetop, Frying pan
Step 1
Épluchez puis coupez les oignons en fines lamelles.
Step 2
Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle, sur feu moyen. Ajoutez les oignons et faites-les revenir 4 à 5 minutes, en mélangeant. Salez et poivrez.
Step 3
Ajoutez ensuite : le mélange d'épices mexicaines, les haricots rouges égouttés, la sauce tomate et le haché végétal*. Mélangez bien le tout et poursuivez la cuisson 2 à 3 minutes. *Consultez nos tips pour cette étape
Step 4
En parallèle, réchauffez le quinoa selon les instructions du paquet.
Step 5
Servez le chilli végé au quinoa dans une assiette creuse. Ajoutez quelques feuilles de coriandre fraîche, si vous en avez. Re-assaisonnez selon vos goûts, c'est prêt !
Pour un vrai moment de gourmandise, on vous conseille d'ajouter de l'ail râpé, des poivrons en lamelles & un peu de tabasco.
- Camille U, Nutritionist
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 517 cal. |
Fat | 17 g |
Carbohydrates | 54 g |
Protein | 27 g |
Fiber | 19 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Chili végé au quinoa" contains 517 Energy, 17 g of Fat, 54 g of Carbohydrates, 27 g of Protein, 19 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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