Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Make sure you have...
Stovetop, Frying pan
Step 1
Lavez puis coupez les champignons en lamelles.
Step 2
Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle, sur feu moyen. Ajoutez les champignons. Salez, poivrez et ajoutez l'ail râpé. Faites-les revenir 7 à 8 minutes, en mélangeant.
Step 3
Tartinez les deux tranches de pain de moutarde.
Step 4
Sur l'une des deux tranches, ajoutez les champignons poêlés suivi des tranches végétales. Refermez le croq' avec la seconde tranche de pain de mie.
Step 5
Dans la même poêle, faites chauffer un filet d'huile d'olive, sur feu moyen. Ajoutez les croq' et faites-les revenir 2 minutes sur chaque face, jusqu'à ce qu'ils soient bien dorés. Coupez le feu, couvrez la poêle et laissez reposer hors du feu 1 minute.
Step 6
Coupez le croq' végé aux champignons en deux, si vous le souhaitez. Servez-le accompagné d'une salade verte assaisonnée selon vos goûts. C'est prêt.
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 405 cal. |
Fat | 19 g |
Carbohydrates | 48 g |
Protein | 10 g |
Fiber | 4 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Croq' végé aux champignons" contains 405 Energy, 19 g of Fat, 48 g of Carbohydrates, 10 g of Protein, 4 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
C Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...