Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Préparez-vous pour un plat 100% vegan & réconfortant !
Make sure you have...
Stovetop, Pot (small), Frying pan
Step 1
Épluchez puis émincez les oignons en fines lamelles.
Step 2
Lavez puis coupez les champignons en tranches.
Step 3
Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle. Ajoutez les champignons et les oignons. Salez, poivrez et faites-les revenir 5 minutes, sur feu vif.
Step 4
Pendant ce temps, préparez la polenta selon les instructions du paquet. En fin de cuisson, ajoutez un petit morceau de beurre, si vous le souhaitez. Poivrez et re-assaisonnez selon vos goûts. Mélangez bien et réservez au chaud.
Step 5
Dans une seconde poêle, faites cuire le steak végétal selon les instructions du paquet, jusqu'à ce qu'il soit bien doré.
Step 6
Une fois les champignons cuits, ajoutez la crème végétale et la moutarde. Mélangez, puis laissez mijoter 1 à 2 minutes supplémentaires, pour que la sauce épaississe.
Step 7
Dans une assiette, servez la polenta avec le steak végétal et la crème de champignons par-dessus. Ré-assaisonnez selon vos goûts et ajoutez quelques brins de persil, si vous en avez. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 598 cal. |
Fat | 27 g |
Carbohydrates | 61 g |
Protein | 23 g |
Fiber | 9 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Steak végé, crème de champignons & polenta" contains 598 Energy, 27 g of Fat, 61 g of Carbohydrates, 23 g of Protein, 9 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...