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Fondant & doré sur le dessus, rien de tel qu'un bon gratin !
Make sure you have...
Stovetop, Frying pan, Oven
Step 1
Préchauffez le four à 200°C. Lavez puis coupez les champignons en lamelles.
Step 2
Épluchez puis coupez les oignons en fines lamelles.
Step 3
Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle, sur feu moyen. Ajoutez les oignons et les champignons. Salez, poivrez et ajoutez les herbes de Provence. Faites revenir le tout 5 à 6 minutes, en mélangeant.
Step 4
Ajoutez la sauce tomate et poursuivez la cuisson 3 à 4 minutes, en mélangeant.
Step 5
Dans un plat allant au four (le nôtre fait 24 x 17 cm), ajoutez les gnocchi et les champignons à la tomate. Mélangez bien le tout.
Step 6
Parsemez de râpé végétal, puis enfournez 15 à 20 minutes à 200°C.
Step 7
Une fois le gratin bien doré sur le dessus, sortez le plat du four. Servez les gnocchi gratinés dans une assiette accompagnés d'une salade verte assaisonnée selon vos goûts. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 502 cal. |
Fat | 15 g |
Carbohydrates | 75 g |
Protein | 13 g |
Fiber | 8 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Gnocchi gratinés végé" contains 502 Energy, 15 g of Fat, 75 g of Carbohydrates, 13 g of Protein, 8 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
C Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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