Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Ingredients
Make sure you have...
Utensils
Stovetop, Frying pan
recipe

Step 1
Épluchez, puis coupez les oignons en fines lamelles.

Step 2
Coupez les cornichons en lamelles, dans la longueur.

Step 3
Lavez puis coupez les tomates en rondelles.

Step 4
Si besoin, enlevez la croûte du comté, puis coupez-le en tranches.

Step 5
Faites fondre une noisette de beurre dans une poêle, sur feu moyen. Ajoutez les pains burger côté mie et faites-les toaster 2 minutes. Réservez.

Step 6
Dans la même poêle, faites chauffer un filet d'huile d'olive, sur feu moyen. Ajoutez les steaks hachés. Salez, poivrez et faites-les cuire 2 minutes sur une face.
Step 7
Retournez les steaks hachés et ajoutez les lamelles de comté par-dessus. Couvrez et poursuivez la cuisson 2 minutes, jusqu'à ce que le fromage soit bien fondu.



Step 8
Garnissez vos pains burger en tartinant la base de moutarde et le haut de mayonnaise. Disposez ensuite la laitue suivie des rondelles de tomate, du steak haché, des oignons et des cornichons. Refermez le burger et dégustez aussitôt. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
| Energy | 734 cal. |
| Fat | 44 g |
| Carbohydrates | 44 g |
| Protein | 38 g |
| Fiber | 5 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Cheeseburger à la parisienne" contains 734 Energy, 44 g of Fat, 44 g of Carbohydrates, 38 g of Protein, 5 g of Fiber.
Price per portion
| € | Nos recettes à -2 € par portion |
| €€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
| €€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
C Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
D Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...








