Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Burger poulet & mayonnaise aux herbes
Give a review!Pour les amoureux inconditionnels de poulet !

Ingredients
Make sure you have...
Utensils
Stovetop, Frying pan
recipe

Step 1
Faites fondre une noisette de beurre dans une poêle, sur feu moyen. Ajoutez les pains burger côté mie et faites-les toaster 1 à 2 minutes, jusqu'à ce qu'ils soient dorés. Réservez.

Step 2
Dans la même poêle, faites chauffer un filet d'huile d'olive, sur feu moyen. Ajoutez le poulet. Salez, poivrez et faites-le revenir 4 à 5 minutes sur chaque face, jusqu'à ce qu'il soit cuit et bien doré.

Step 3
Pendant ce temps, lavez puis coupez les tomates en fines tranches.


Step 4
Préparez la mayonnaise aux herbes. Dans un bol, mélangez : la mayonnaise et la persillade. Poivrez.

Step 5
Garnissez vos pains burger en les tartinant de la mayonnaise aux herbes. Ajoutez la salade puis la tomate et le poulet. Refermez le burger et servez-le dans une assiette. Dégustez aussitôt, c'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
| Energy | 708 cal. |
| Fat | 22 g |
| Carbohydrates | 77 g |
| Protein | 47 g |
| Fiber | 7 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Burger poulet & mayonnaise aux herbes" contains 708 Energy, 22 g of Fat, 77 g of Carbohydrates, 47 g of Protein, 7 g of Fiber.
Price per portion
| € | Nos recettes à -2 € par portion |
| €€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
| €€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
B Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...







