Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Ingredients
Make sure you have...
Utensils
Stovetop, Frying pan, Oven
recipe

Step 1
Préchauffez le four à 220°C. Disposez les frites sur une plaque recouverte de papier cuisson. Faites-les dorer au four selon les instructions du paquet.

Step 2
En parallèle, faites fondre une noisette de beurre dans une poêle, sur feu moyen. Ajoutez les pains burger côté mie et faites-les toaster 1 à 2 minutes, jusqu'à ce qu'ils soient dorés. Réservez.

Step 3
Dans la même poêle, faites chauffer un filet d'huile d'olive, sur feu moyen. Ajoutez le poulet. Salez, poivrez et faites-le revenir 2 à 3 minutes sur chaque face. Couvrez et poursuivez la cuisson 4 à 5 minutes.

Step 4
Pendant ce temps, épluchez puis coupez les oignons rouges en fines tranches.
Step 5
Une fois les frites bien dorées et croustillantes, sortez la plaque du four.


Step 6
Garnissez vos pains burger en les tartinant de tzatziki. Ajoutez la salade puis le poulet et les oignons. Refermez le burger de poulet à la grecque puis servez-le dans une assiette avec les frites. Dégustez aussitôt, c'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
| Energy | 768 cal. |
| Fat | 28 g |
| Carbohydrates | 78 g |
| Protein | 47 g |
| Fiber | 7 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Burger de poulet à la grecque" contains 768 Energy, 28 g of Fat, 78 g of Carbohydrates, 47 g of Protein, 7 g of Fiber.
Price per portion
| € | Nos recettes à -2 € par portion |
| €€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
| €€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
B Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...








