Language

Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...

Arrow Left

Cabillaud, petits pois & framboises

82 reviews

Un plat inattendu qui surprendra vos invités !

Protéines 💪
$$$
Very easy
A Nutri-scoreC Eco-score
Share iOS
Heart8.2k
Prep Time

6 minutesPrep time

Cooking Pot

8 minutesCook time

Calories

387 cal.Per serving

Ingredients

SelectorServings

Utensils

Blender, Stovetop, Pot (small), Frying pan

recipe

Yellow onion

Step 1

Si besoin, faites décongeler le cabillaud. Épluchez puis coupez l'oignon en tranches.

Step 2

Faites chauffer une sauteuse ou une casserole et ajoutez un morceau de beurre. Ajoutez l'oignon et faites-le revenir pendant 3 minutes en remuant.

Peas (frozen)

Step 3

Ajoutez les petits pois, assaisonnez selon vos goûts. Versez de l'eau jusqu'à hauteur. Couvrez et laissez cuire 5 minutes.

Cod (fresh)

Step 4

En parallèle, dans une poêle, faites cuire le cabillaud avec une noix de beurre 2 minutes sur chaque face. Salez et poivrez.

Fromage blanc

Step 5

Déposez les petits pois cuits dans un récipient haut, puis mixez le tout en ajoutant 1 cuillère à soupe de fromage blanc par portion. Salez et poivrez. Vous devez obtenir une texture lisse. Si besoin, ajoutez de l'eau de cuisson des petits pois cuillère par cuillère afin d'obtenir la texture souhaitée.

Raspberries (fresh)

Step 6

Dressez la purée de petits pois dans le fond d'une assiette, déposez le cabillaud et ajoutez les framboises fraîches.

Chives (fresh)

Step 7

Si vous en avez, ajoutez de la ciboulette hachée, salez, poivrez, c'est prêt !

Personal notes

Add your own flavor!


Disable Auto-lock

Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Chevron Down
Energy387 cal.
Fat11 g
Carbohydrates30 g
Protein39 g
Fiber12 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Cabillaud, petits pois & framboises" contains 387 Energy, 11 g of Fat, 30 g of Carbohydrates, 39 g of Protein, 12 g of Fiber.

Price per portion

$$$
Chevron Down
Nos recettes à -2 € par portion
€€Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion
€€€Nos recettes à +4 € par portion

Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.

Scores

A Nutri-scoreC Eco-score
Chevron Down

A Nutri-score

The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).

C Eco-score

The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.

Scores computed by

Etiquettable
82 reviews
PenWrite a review

Retrieving reviews...

Cabillaud, petits pois & framboises
Play