Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Rapide & efficace, pour les soirs de semaine chargés !
Stovetop, Frying pan
Step 1
Préparez le boulgour selon les instructions du paquet.
Step 2
Épluchez puis émincez finement l'oignon.
Step 3
Faites chauffer une poêle avec un filet d'huile d'olive et faites-y revenir les oignons pendant 3 minutes sur feu moyen.
Step 4
Versez la sauce tomate avec un filet d'eau et l'ail râpé dans la poêle puis mélangez. Laissez cuire le tout 5 minutes sur feu doux.
Step 5
Ajoutez ensuite le boulgour dans la poêle avec la sauce tomate et mélangez bien.
Step 6
En parallèle, faites chauffer une seconde poêle avec un filet d'huile d'olive. Ajoutez-y l'escalope végétale et faites-la cuire selon le temps indiqué sur le paquet, jusqu'à ce qu'elle soit bien dorée.
Step 7
Dans un bol, mélangez le yaourt nature avec du sel, du poivre et un filet d'huile d'olive.
Step 8
Dans une assiette, ajoutez le boulgour à la tomate et l'escalope veggie. Servez le tout avec la sauce yaourt. Re-assaisonnez selon vos goûts, c'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 403 cal. |
Fat | 16 g |
Carbohydrates | 45 g |
Protein | 18 g |
Fiber | 14 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Boulgour à la tomate & escalope veggie" contains 403 Energy, 16 g of Fat, 45 g of Carbohydrates, 18 g of Protein, 14 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...