Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Onctuosité & saveurs sont de la partie dans ce plat bien gourmand !
Make sure you have...
Stovetop, Pot (small), Colander, Frying pan
Step 1
Dans une casserole d’eau bouillante salée, faites cuire les gnocchis selon les instructions du paquet. Égouttez-les en fin de cuisson.
Step 2
Pendant ce temps, lavez puis coupez le brocoli en sommités. Vous pouvez également couper le tronc en petits cubes et l'ajouter à votre préparation.
Step 3
Faites cuire le brocoli dans une casserole d’eau bouillante salée, pendant 6 minutes. Égouttez-le en fin de cuisson.
Step 4
Dans la casserole ou dans un mixeur, ajoutez les brocolis égouttés, l'ail préalablement dégermé (optionnel), la crème et le parmesan râpé. Salez, poivrez, puis mixez le tout pour obtenir une sauce crémeuse.
Step 5
Mélangez les gnocchis égouttés avec la sauce aux brocolis.
Step 6
Servez les gnocchis en sauce avec le jambon coupé en morceaux. Ré-assaisonnez selon vos goûts, c'est prêt !
Pour réaliser vos propres gnocchis, tapez "Gnocchis maison" dans la barre de recherche de l’application !
- Domitille, Créatrice de recettes
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 588 cal. |
Fat | 29 g |
Carbohydrates | 64 g |
Protein | 21 g |
Fiber | 6 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Gnocchis sauce brocoli & jambon" contains 588 Energy, 29 g of Fat, 64 g of Carbohydrates, 21 g of Protein, 6 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...