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Boulettes au bœuf, skyr & salade d'été
577 reviewsDécouvrez la recette des boulettes gourmandes au skyr à cuisiner cet été !

Ingredients
Make sure you have...
Utensils
Stovetop, Frying pan, Grater
recipe



Step 1
Si besoin, faites décongeler les steaks hachés. Dans un grand récipient, Râpez l'oignon et l'ail. Ajoutez le bœuf haché, salez, poivrez puis mélangez.
Step 2
Formez des boulettes avec la farce.


Step 3
Lavez puis coupez les tomates cerises en deux et le concombre en cubes.

Step 4
Dans un récipient, ajoutez les tomates cerises et le concombre. Ajoutez un filet d'huile d'olive, salez et poivrez. Ajoutez du basilic si vous en avez et mélangez.
Step 5
Dans une poêle chaude, faites cuire les boulettes 5 minutes à feu vif dans un peu d'huile d'olive. Retournez-les régulièrement. Elles doivent être bien colorées.

Step 6
Ajoutez le skyr dans le fond d'une assiette avec un filet d'huile d'olive, ajoutez la salade tomates/concombre puis les boulettes, c'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
| Energy | 375 cal. |
| Fat | 22 g |
| Carbohydrates | 13 g |
| Protein | 31 g |
| Fiber | 5 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Boulettes au bœuf, skyr & salade d'été" contains 375 Energy, 22 g of Fat, 13 g of Carbohydrates, 31 g of Protein, 5 g of Fiber.
Price per portion
| € | Nos recettes à -2 € par portion |
| €€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
| €€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
C Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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