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Oven
Step 1
Préchauffez le four à 200°C. Lavez puis coupez les tomates cerises en deux.
Step 2
Coupez la baguette en deux dans la longueur, puis tartinez-la de pesto.
Step 3
Ajoutez les tomates cerises et la mozzarella râpée par-dessus. Enfournez 10 à 15 minutes à 200°C.
Step 4
Une fois le fromage fondu et bien gratiné, sortez le plat du four. Coupez la baguette en petites tartines, c'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 356 cal. |
Fat | 17 g |
Carbohydrates | 39 g |
Protein | 13 g |
Fiber | 3 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Baguette grillée tomates, mozza & pesto" contains 356 Energy, 17 g of Fat, 39 g of Carbohydrates, 13 g of Protein, 3 g of Fiber.
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