Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Testez cette version de la galette en format malin !
Make sure you have...
Stovetop, Frying pan
Step 1
Épluchez puis coupez les échalotes en rondelles fines.
Step 2
Égouttez puis coupez les tomates séchées en petits morceaux.
Step 3
Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle, sur feu moyen. Ajoutez la galette puis cassez l'œuf sur la galette. Salez et poivrez.
Step 4
Faites cuire l'œuf 2 à 3 minutes en l'étalant délicatement à la spatule pour recouvrir la galette.
Step 5
Découpez la galette d'un bord jusqu'au centre.
Step 6
Tartinez le premier quart de fromage frais. Ajoutez ensuite le saumon sur le second quart.
Step 7
Disposez la roquette sur le troisième quart puis les échalotes et les tomates séchées sur le dernier quart.
Step 8
Fermez le wrap en repliant chacun des quarts sur le suivant. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 440 cal. |
Fat | 21 g |
Carbohydrates | 22 g |
Protein | 22 g |
Fiber | 3 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Wrap de sarrasin au saumon fumé" contains 440 Energy, 21 g of Fat, 22 g of Carbohydrates, 22 g of Protein, 3 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
B Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...