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Pour un dîner sur le pouce, voici la recette qu'il vous faut !
Make sure you have...
Stovetop, Frying pan
Step 1
Lavez puis coupez les champignons en lamelles.
Step 2
Dans un bol, cassez les œufs. Salez, poivrez et ajoutez le pesto. Battez-les, à l'aide d'une fourchette.
Step 3
Huilez une poêle chaude, sur feu doux, puis versez-y les œufs. Disposez la tortilla de blé par-dessus, en l'aplatissant légèrement. Faites cuire 2 à 3 minutes avant de la retourner.
Step 4
Ajoutez les champignons*, le blanc de dinde en morceaux et la mozzarella râpée. Repliez la tortilla en deux et laissez dorer 30 secondes. Coupez le feu, couvrez et laissez reposer hors du feu pendant 1 minute. *Consultez nos tips pour cette étape
Step 5
Coupez le wrap en deux et servez-le avec une salade verte assaisonnée selon vos goûts. C'est prêt !
Pour un vrai moment de gourmandise, on vous conseille de faire poêler les champignons avec de la persillade ou de l'ail semoule avant de les ajouter au wrap.
- Hannah, Food Editor
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 400 cal. |
Fat | 20 g |
Carbohydrates | 30 g |
Protein | 23 g |
Fiber | 5 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Wrap complet œuf, dinde & champignons" contains 400 Energy, 20 g of Fat, 30 g of Carbohydrates, 23 g of Protein, 5 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
B Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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