Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Un plat savoureusement épicé, qui vous fera oublier qu'il est veggie !
Pot (small), Stovetop, Frying pan
Step 1
Dans une casserole d’eau bouillante salée, faites cuire le riz selon les instructions du paquet. Égouttez-le en fin de cuisson. Réservez au chaud.
Step 2
Pendant ce temps, épluchez puis coupez l'oignon en tranches.
Step 3
Coupez le tofu en petits cubes.
Step 4
Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle. Ajoutez les oignons et les cubes de tofu, puis faites-les revenir 5 minutes, sur feu vif, jusqu'à ce qu'ils commencent à dorer.
Step 5
Baissez le feu. Ajoutez la sauce tikka masala et le lait de coco. Salez, poivrez puis mélangez et laissez cuire pendant 2 minutes supplémentaires, pour que la sauce épaississe.
Step 6
Dans un bol ou une assiette creuse, servez le riz avec le tofu et sa sauce tikka masala. Ajoutez quelques feuilles de coriandre, si vous en avez. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 492 cal. |
Fat | 18 g |
Carbohydrates | 63 g |
Protein | 18 g |
Fiber | 4 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Tikka masala veggie express" contains 492 Energy, 18 g of Fat, 63 g of Carbohydrates, 18 g of Protein, 4 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...