Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
L'association parfaite du crémeux de la burrata avec le piquant du chorizo !
Make sure you have...
Stovetop, Pot (small), Frying pan
Step 1
Épluchez puis émincez finement les oignons.
Step 2
Enlevez la peau du chorizo puis coupez-le en petits dés.
Step 3
Dans une casserole d'eau bouillante salée, faites cuire les pâtes selon les indications du paquet. En fin de cuisson, réservez une petite louche d'eau de cuisson, puis égouttez les pâtes.
Step 4
Pendant ce temps, faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle, sur feu moyen. Ajoutez les oignons et les dés de chorizo. Faites-les revenir 3 minutes, en mélangeant.
Step 5
Ajoutez la sauce tomate. Salez et poivrez. Mélangez et poursuivez la cuisson 2 minutes, sur feu doux.
Step 6
Ajoutez l'eau de cuisson réservée et les tagliatelles. Mélangez bien.
Step 7
Servez les tagliatelles à la tomate et au chorizo dans une assiette. Ajoutez la burrata par-dessus. Re-assaisonnez selon vos goûts et ajoutez quelques feuilles de basilic, si vous en avez. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 770 cal. |
Fat | 35 g |
Carbohydrates | 82 g |
Protein | 28 g |
Fiber | 6 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Tagliatelles chorizo & burrata" contains 770 Energy, 35 g of Fat, 82 g of Carbohydrates, 28 g of Protein, 6 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...