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Quand c'est enfin la saison de la cerise, il faut savoir en profiter !
Make sure you have...
Cookeo
Step 1
Placez les petits pois dans le panier vapeur. Ajoutez 200 ml d'eau minimum dans le Cookeo et ajoutez le panier vapeur. Lancez la cuisson sous pression pendant 5 minutes.
Step 2
Faites bouillir de l'eau chaude. Dans un bol, mélangez la semoule avec du sel, du poivre et un filet d'huile d'olive. Versez ensuite par-dessus le même volume de semoule en eau, couvrez et laissez gonfler 5 minutes. Mélangez bien ensuite.
Step 3
Pendant ce temps, lavez, coupez et dénoyautez les cerises.
Step 4
Dans un bol, mélangez : la semoule, les cerises le chèvre émietté et les petits pois. Salez et poivrez.
Step 5
Servez la salade* de semoule printanière dans une assiette. Re-assaisonnez selon vos goûts. C'est prêt ! *Consultez nos astuces pour cette étape.
Pour un vrai moment de gourmandise, on vous conseille d'agrémenter la salade de menthe fraîche, de pistaches ou des graines de courges.
- Aurélie, Food Editor
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 417 cal. |
Fat | 9 g |
Carbohydrates | 57 g |
Protein | 18 g |
Fiber | 8 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Salade de semoule printanière" contains 417 Energy, 9 g of Fat, 57 g of Carbohydrates, 18 g of Protein, 8 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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