Oops! 😱
This recipe hasn't been translated into English yet...
Un taboulé pas commun de semoule de chou-fleur qui régalera vos papilles !
10 minutes
Prep time
389 cal.
Per serving
Grater
Step 1
Lavez, puis effeuillez le chou-fleur, puis râpez-le finement en tournant tout autour de la tige.* *Consultez nos tips pour cette étape
Step 2
Lavez puis coupez la pomme en lamelles puis en petits bâtonnets.
Step 3
Afin que la pomme ne brunisse pas durant la préparation une fois coupée, placez-la dans un récipient avec un peu d'eau citronnée.
Step 4
Dans un récipient, réalisez la sauce en mélangeant : le miel, 1 cuillère à soupe d'huile d'olive/personne, le jus de citron, sel, poivre.
Step 5
Émincez finement les herbes fraîches, même la tige, elle apportera beaucoup de goût.
Step 6
Dans un saladier ajoutez : le chou-fleur, les pommes, les herbes fraîches, les noisettes, les copeaux de parmesan, la sauce, sel, poivre, mélangez.
Step 7
Servez. Ajoutez un peu de zeste de citron par dessus, c'est prêt !
Pour un repas zéro-déchet, utilisez les troncs de votre chou-fleur pour faire une soupe !
- Marcy, Food Editor
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 389 cal. |
Fat | 28 g |
Carbohydrates | 26 g |
Protein | 11 g |
Fiber | 7 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Taboulé de chou-fleur" contains 389 Energy, 28 g of Fat, 26 g of Carbohydrates, 11 g of Protein, 7 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...