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Un taboulé pas comme les autres : semoule de chou-fleur en sucré-salé pour régaler vos papilles !
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Step 1
Lavez, puis effeuillez le chou-fleur. Râpez-le finement * *Consultez nos tips pour cette étape
Step 2
Lavez puis coupez les pommes en fines lamelles. Coupez-les enduite en petits bâtonnets. Placez les morceaux de pomme dans un bowl rempli d'eau citronnée, afin d'éviter qu'elle ne brunisse.
Step 3
Préparez la sauce. Dans un bol, mélangez : le miel, le zeste et jus de citron et 1 cuillère à soupe d'huile d'olive par personne. Salez et poivrez.
Step 4
Lavez puis ciselez finement le persil.
Step 5
Dans un saladier, ajoutez : la semoule de chou-fleur, les pommes, le persil et les noisettes, si vous en avez. Versez la sauce par-dessus et mélangez. Réservez au frais au moins 3 heures avant de déguster. C'est prêt !
Pour un repas zéro-déchet, utilisez les troncs de votre chou-fleur pour faire une soupe !
- Marcy, Food Editor
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 332 cal. |
Fat | 24 g |
Carbohydrates | 26 g |
Protein | 6 g |
Fiber | 7 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Taboulé de chou-fleur" contains 332 Energy, 24 g of Fat, 26 g of Carbohydrates, 6 g of Protein, 7 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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