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Des spaghetti savoureuses pour un dîner rapide & réconfortant !
Make sure you have...
Stovetop, Pot (small), Frying pan
Step 1
Dans une casserole d'eau bouillante salée, faites cuire les pâtes selon les instructions du paquet. En fin de cuisson, réservez une petite louche d'eau de cuisson, puis égouttez les pâtes.
Step 2
Pendant ce temps, épluchez puis émincez les oignons.
Step 3
Lavez puis coupez les champignons en lamelles.
Step 4
Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle, sur feu moyen. Ajoutez les oignons, les champignons et l'ail râpé. Salez, poivrez et faites-les revenir 5 à 6 minutes.
Step 5
Ajoutez la sauce tomate, l'eau de cuisson réservée et les pâtes. Mélangez bien et poursuivez la cuisson 1 à 2 minutes.
Step 6
En parallèle, faites chauffer un filet d'huile d'olive, dans une seconde poêle, sur feu moyen. Ajoutez les saucisses et faites-les dorer 5 minutes en les retournant régulièrement.
Step 7
Servez les spaghetti aux tomates, saucisses et champignons dans une assiette. Parsemez de parmesan râpé et re-assaisonnez selon vos goûts. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 797 cal. |
Fat | 31 g |
Carbohydrates | 88 g |
Protein | 39 g |
Fiber | 8 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Spaghetti aux tomates, saucisses & champignons" contains 797 Energy, 31 g of Fat, 88 g of Carbohydrates, 39 g of Protein, 8 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
B Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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