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La vrai simplicité en cuisine c'est quand on jette pleins d'ingrédients sur une plaque, qu'on enfourne le tout et... C'est tout, il n'y a plus rien à faire, c'est déjà fini !
Oven, Parchment paper
Step 1
Préchauffez votre four à 200°C. Placez les pommes de terre* sur une plaque. *Consultez nos tips pour cette étape
Step 2
Coupez-les si elles sont trop grosses.
Step 3
Ajoutez un filet d'huile d'olive et salez. Enfournez pendant 20 minutes à 200°C.
Step 4
Pendant ce temps, épluchez les échalotes et coupez-les en 4. (Optionnel : coupez vos tomates si elles sont trop grosses).
Step 5
Sortez le plat du four après 20 minutes et ajoutez les tomates, les échalotes, le romarin (ou le thym) et le vinaigre balsamique.
Step 6
Mélangez le tout puis ré-enfournez pendant 15 minutes.
Step 7
Une fois les 15 minutes écoulées, ajoutez les filets de saumon et cuire 10 minutes de plus jusqu'à ce que le saumon soit bien cuit.
Step 8
Sortez le plat du four.
Step 9
Servez. C'est prêt !
Faites pré-cuire les pommes de terre quelques minutes à la vapeur, pour des légumes plus tendres.
- Camille U, Diététicienne
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 467 cal. |
Fat | 19 g |
Carbohydrates | 47 g |
Protein | 31 g |
Fiber | 6 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Saumon et légumes rôtis" contains 467 Energy, 19 g of Fat, 47 g of Carbohydrates, 31 g of Protein, 6 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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