Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
L'été est de retour dans votre assiette !
Make sure you have...
Stovetop, Frying pan, Pot (small)
Step 1
Dans une casserole d’eau bouillante salée, faites cuire les pâtes selon les instructions du paquet. En fin de cuisson, égouttez-les.
Step 2
Pendant ce temps, lavez puis coupez les courgettes en deux dans le sens de la longueur. Coupez-les ensuite finement en demi-lunes.
Step 3
Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle, sur feu moyen. Ajoutez les courgettes et faites-les revenir 7 à 8 minutes. Salez et poivrez.
Step 4
En parallèle, lavez puis coupez les tomates cerises en deux.
Step 5
Préparez la vinaigrette. Dans un bol, mélangez : le pesto, le zeste et jus de citron et une cuillère à café d'huile d'olive par personne. Poivrez.
Step 6
Vérifiez la cuisson des courgettes.
Step 7
Dans une assiette creuse ou un bol, servez les pâtes égouttées avec les courgettes poêlées, les tomates cerises et les billes de boursin. Nappez le tout de vinaigrette au pesto, poivrez et mélangez. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 686 cal. |
Fat | 31 g |
Carbohydrates | 86 g |
Protein | 20 g |
Fiber | 7 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Salade rigatoni, légumes d'été & boursin" contains 686 Energy, 31 g of Fat, 86 g of Carbohydrates, 20 g of Protein, 7 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...