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Nourrissantes & saines, voilà comment on les aime nos salades !
Stovetop, Frying pan
Step 1
Lavez puis coupez les champignons en fines lamelles. Réservez.
Step 2
Coupez les quenelles en rondelles.
Step 3
Dans une assiette creuse, cassez les œufs. Salez, poivrez, puis fouettez-les à l'aide d'une fourchette.
Step 4
Dans une seconde assiette creuse, ajoutez la farine. Enrobez-y les morceaux de quenelles.
Step 5
Enrobez ensuite les quenelles dans les œufs battus, puis dans une troisième assiette creuse avec la chapelure.
Step 6
Ajoutez environ 50 à 100 ml d'huile dans une poêle, sur feu moyen. Les quenelles n'ont pas besoin d'être totalement recouvertes. Quand l'huile commence à grésiller, ajoutez les quenelles et faites-les cuire 8 à 10 minutes, en les retournant à mi-cuisson, jusqu'à ce qu'elles soient bien dorées. Réservez sur du papier absorbant.
Step 7
Servez la salade dans une assiette avec les lamelles de champignons, les quenelles panés et le chèvre frais en morceaux. Assaisonnez la salade selon vous goûts, c'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 679 cal. |
Fat | 32 g |
Carbohydrates | 48 g |
Protein | 21 g |
Fiber | 4 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Salade de quenelles panées & champignons" contains 679 Energy, 32 g of Fat, 48 g of Carbohydrates, 21 g of Protein, 4 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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