Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Stovetop, Pot (small)
Step 1
Lavez puis coupez les tomates cerises en deux.
Step 2
Épluchez puis émincez finement les échalotes.
Step 3
Dans une casserole d'eau bouillante salée, faites cuire les pâtes selon les instructions du paquet. En fin de cuisson, égouttez-les.
Step 4
Pendant ce temps, coupez les tranches de rôti de porc en morceaux.
Step 5
Préparez la vinaigrette. Dans un bol, mélangez : les échalotes, le vinaigre de cidre, la moutarde et une cuillère à soupe d'huile d'olive par personne. Salez et poivrez.
Step 6
Coupez l'avocat en deux. Épluchez-le puis coupez-le en morceaux.
Step 7
Dans un saladier, mélangez : les pâtes, les tomates cerises, l'emmental en petits dés, l'avocat et le rôti de porc. Versez la vinaigrette par-dessus le tout, puis mélangez. Servez la salade de pâtes & rôti de porc dans une assiette et re-assaisonnez selon vos goûts. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 623 cal. |
Fat | 34 g |
Carbohydrates | 31 g |
Protein | 23 g |
Fiber | 8 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Salade de pâtes & rôti de porc" contains 623 Energy, 34 g of Fat, 31 g of Carbohydrates, 23 g of Protein, 8 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
B Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...