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Stovetop, Pot (small), Frying pan
Step 1
Cuire le riz selon les instructions de préparation du paquet. Une fois cuit, égouttez-le et réservez.
Step 2
Émincez finement les oignons.
Step 3
Dans une grande poêle, ajoutez un filet d'huile et les oignons. Faites les revenir 5 minutes
Step 4
Dans la poêle, ajoutez le curcuma et le concentré de tomate.
Step 5
Ajoutez ensuite le riz, salez, poivrez et mélangez.
Step 6
Pressez-le à l'aide d'une spatule pour qu'il soit bien en contact avec le fond de la poêle et qu'il puisse dorer convenablement.
Step 7
Faites dorer le riz pendant 2 minutes environ à feu moyen.
Step 8
Remuez, pressez à nouveau, puis cuire 3 minutes de plus jusqu'à ce qu'il soit légèrement doré et croustillant. Salez, poivrez.
Step 9
Servez le riz avec quelques feuilles de menthe et un filet de yaourt. C'est prêt !
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 329 cal. |
Fat | 6 g |
Carbohydrates | 61 g |
Protein | 6 g |
Fiber | 2 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Riz sauté à la tomate" contains 329 Energy, 6 g of Fat, 61 g of Carbohydrates, 6 g of Protein, 2 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
C Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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