Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Stovetop, Pot (small), Grater, Whisk
Step 1
Préparez la polenta selon les instructions du paquet.
Step 2
Ajoutez le comté et le parmesan râpés, le chèvre frais et le gorgonzola émiettés. Hors du feu, mélangez bien.
Step 3
Servez la polenta 4 fromages* dans un bol ou une assiette creuse. Ajoutez la roquette par-dessus et re-assaisonnez selon vos goûts. C'est prêt !
Pour un vrai moment de gourmandise, servez la polenta 4 fromages avec des légumes au choix - ex: tomates cerises, champignons poêlées, courgettes grillées, en fonction des saisons.
- Camille U, Nutritionist
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 310 cal. |
Fat | 9 g |
Carbohydrates | 40 g |
Protein | 15 g |
Fiber | 2 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Polenta 4 fromages" contains 310 Energy, 9 g of Fat, 40 g of Carbohydrates, 15 g of Protein, 2 g of Fiber.
Retrieving reviews...