Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
La version végé du traditionnel riz cantonais pour faire la part belle aux protéines végétales !
Make sure you have...
Stovetop, Frying pan, Pot (small)
Step 1
Dans une casserole d’eau bouillante salée, faites cuire le riz selon les instructions du paquet. Égouttez-le en fin de cuisson. Réservez au chaud.
Step 2
Pendant ce temps, coupez les tranches végé en morceaux.
Step 3
Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle, sur feu doux. Cassez-y les œufs et faites-les cuire en mélangeant délicatement à la spatule. Les œufs doivent rester un peu baveux, pas trop cuits.
Step 4
Dans la même poêle, ajoutez le riz et les petits pois surgelés. Mélangez, puis laissez cuire 1 à 2 minutes, sur feu moyen, en mélangeant. Si vous en avez, ajoutez un filet de sauce soja salée, puis poursuivez la cuisson 2 à 3 minutes, en mélangeant.
Step 5
Ajoutez les morceaux de tranches végé dans la poêle et mélangez à nouveau.
Step 6
Dans une assiette, servez le riz cantonais végé. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 492 cal. |
Fat | 16 g |
Carbohydrates | 67 g |
Protein | 19 g |
Fiber | 5 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Riz cantonais végé" contains 492 Energy, 16 g of Fat, 67 g of Carbohydrates, 19 g of Protein, 5 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
C Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...