Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Les rillettes ne sont pas réservées à la viande uniquement !
Stovetop, Pot (small), Grater
Step 1
Si besoin, faites décongeler le saumon. Faites bouillir de l'eau dans une casserole. Ajoutez une pincée de sel et plongez-y le pavé de saumon. Laissez cuire 12 minutes.
Step 2
Dans une assiette, retirez la peau du pavé de saumon. Puis émiettez-le à l'aide d'une fourchette.
Step 3
Dans un bol, ajoutez le fromage frais, le saumon émietté, le zeste et le jus du citron vert, les baies roses et l'aneth préalablement haché. Salez, poivrez et ajoutez un filet d'huile d'olive. Mélangez.
Step 4
Ajoutez un filet d'huile d'olive, déposez quelques feuilles d'aneth et quelques baies roses pour la déco. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 169 cal. |
Fat | 6 g |
Carbohydrates | 5 g |
Protein | 8 g |
Fiber | 1 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Rillettes au saumon & baies roses" contains 169 Energy, 6 g of Fat, 5 g of Carbohydrates, 8 g of Protein, 1 g of Fiber.
Retrieving reviews...