Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
C'est l'été : je feta, tu feta, il feta, nous feta(mes)...
Make sure you have...
Air fryer
Step 1
Si besoin, égouttez puis séchez la feta avec un papier absorbant. Coupez-la en cubes.
Step 2
Dans une assiette creuse, ajoutez la farine. Enrobez-y les cubes de feta.
Step 3
Dans une seconde assiette creuse, ajoutez la chapelure. Ajoutez l'œuf dans une troisième assiette. Salez, poivrez et fouettez-le à l'aide d'une fourchette.
Step 4
Enrobez ensuite la feta dans l'œuf battu, puis dans la chapelure.
Step 5
Disposez les cubes de feta panés dans le panier du air-fryer, avec la grille. Faites cuire au air-fryer 10 minutes à 190°C, en retournant les cubes à mi-cuisson.
Step 6
Pendant ce temps, lavez puis coupez le concombre en demi-lunes.
Step 7
Lavez puis coupez les tomates cerises en deux.
Step 8
Une fois bien dorés et croustillants, sortez les cubes de feta panée du air-fryer.
Step 9
Servez la salade dans une assiette avec le concombre, les tomates cerises, et la feta panée. Assaisonnez selon vos goûts. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 387 cal. |
Fat | 24 g |
Carbohydrates | 25 g |
Protein | 20 g |
Fiber | 3 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Salade de feta panée au air-fryer" contains 387 Energy, 24 g of Fat, 25 g of Carbohydrates, 20 g of Protein, 3 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A+ Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...