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Poulet printanier à la vapeur

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Creamy, easy and just delicious!

Victoire
Victoire
Digicook
$$$
Very easy
A Nutri-scoreB Green-score
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Heart95
Prep Time

9 minutesPrep time

Cooking Pot

15 minutesCook time

Calories

393 cal.Per serving

Ingredients

SelectorServings

Utensils

Digicook, Grater, Peeler

recipe

Lemon
Chicken breast

Step 1

Dans un récipient, placez le poulet coupé en lamelles, le zeste du citron jaune et un filet d'huile d'olive ; mélangez et laissez mariner pendant les prochaines étapes.

Potato

Step 2

Lavez, épluchez et coupez les pommes de terre en cubes de 3 à 4 cm environ.

Potato
Veal stock

Step 3

Ajoutez 1500 g d'eau d'eau dans le bol (optionnel : du fond de veau si vous en avez). Placez le panier amovible à l'intérieur du bol avec les pommes de terre.

Peas (fresh)
Lemon
Chicken breast

Step 4

Placez le plateau vapeur sur le couvercle de la cuve, sans le bouchon mesureur. Ajoutez les petits pois et le poulet mariné dans le plateau vapeur. Programmez avec le plateau vapeur : 120°C / vitesse 1 / 15 minutes.

Step 5

Retirer l'ensemble du plateau vapeur ainsi que le panier amovible. Vider l'eau puis mettre tous les ingrédients dans le bol du Digicook : le poulet cuit, les pommes de terre et les petits pois.

Crème fraîche

Step 6

Ajouter 60 g de crème fraîche, salez, poivrez et mélanger à l'aide de la spatule. C'est prêt !

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Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Chevron Down
Energy393 cal.
Fat10 g
Carbohydrates39 g
Protein42 g
Fiber6 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Poulet printanier à la vapeur" contains 393 Energy, 10 g of Fat, 39 g of Carbohydrates, 42 g of Protein, 6 g of Fiber.

Price per portion

$$$
Chevron Down
Nos recettes à -2 € par portion
€€Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion
€€€Nos recettes à +4 € par portion

Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.

Scores

A Nutri-scoreB Green-score
Chevron Down

A Nutri-score

The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).

B Green-score

The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.

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Poulet printanier à la vapeur