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Une recette de chèvre chaud pas comme les autres !
Make sure you have...
Oven, Peeler, Baking dish
Step 1
Préchauffez le four à 200°C. Épluchez les patates douces à l'aide d'un économe. Coupez-les en morceaux*. *Consultez nos tips pour cette étape
Step 2
Épluchez puis coupez les oignons rouges en quartiers fins.
Step 3
Ajoutez les patates douces et les oignons dans un plat allant au four. Assaisonnez d'un filet d'huile d'olive, de sel, poivre et de thym. Mélangez le tout, puis enfournez pendant 20 à 25 minutes à 200°C.
Step 4
Sortez le plat du four. Mélangez les légumes, puis créez un peu d'espace pour ajouter les crottins de chèvre.
Step 5
Badigeonnez d'un filet d'huile d'olive et du miel. Parsemez les crottins de chèvre de thym, puis re-assaisonnez selon vos goûts. Enfournez à nouveau 20 minutes à 200°C, jusqu'à ce que le chèvre soit coulant et légèrement doré.
Step 6
Sortez le plat du four et dégustez. C'est prêt !
Faites pré-cuire les patates douces quelques minutes à la vapeur, pour des légumes plus tendres.
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 334 cal. |
Fat | 14 g |
Carbohydrates | 38 g |
Protein | 10 g |
Fiber | 7 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Patates douces rôties & crottin" contains 334 Energy, 14 g of Fat, 38 g of Carbohydrates, 10 g of Protein, 7 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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