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Porridge à la banane & cannelle

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Le petit-déjeuner des champions !

Camille C.
Camille C.
Very easy
29.6k

3 minutes

Prep time

4 minutes

Cook time

337 cal.

Per serving

Ingredients

Utensils

Pot (small), Stovetop

recipe

Milk (whole)
Rolled oats

Step 1

Dans une casserole, versez le lait, la même dose en eau et les flocons d'avoine. Faites cuire à feu très doux pendant 3 à 4 minutes.

Banana

Step 2

Pendant ce temps, épluchez puis coupez la banane en rondelles.

Cinnamon (ground)

Step 3

Mélangez le porridge puis ajoutez la cannelle.

Maple syrup

Step 4

Versez le porridge dans un bol, ajoutez les bananes, saupoudrez de cannelle et arrosez de sirop d'érable. C'est prêt ! Optionnel : vous pouvez ajouter quelques noisettes ou amandes concassées sur le dessus.

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Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Energy337 cal.
Fat5 g
Carbohydrates58 g
Protein11 g
Fiber7 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Porridge à la banane & cannelle" contains 337 Energy, 5 g of Fat, 58 g of Carbohydrates, 11 g of Protein, 7 g of Fiber.

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