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Polenta, ratatouille & œuf mollet
560 reviewsCrémeux à souhait... On y plonge notre cuillère sur le champ !

Ingredients
Make sure you have...
Utensils
Stovetop, Pot (small)
recipe

Step 1
Faites cuire les œufs 6 minutes dans une casserole d'eau bouillante. Une fois cuits, plongez-les dans de l'eau froide pour stopper la cuisson. Enlevez la coquille délicatement. Réservez.

Step 2
Pendant ce temps, réchauffez la ratatouille selon les instructions du paquet au micro-ondes ou dans une casserole, sur feu moyen. Réservez au chaud.


Step 3
En parallèle, préparez la polenta selon les instructions du paquet.

Step 4
En fin de cuisson, une fois la polenta légèrement épaissie, ajoutez le parmesan râpé et une noisette de beurre. Mélangez.
Step 5
Servez la polenta dans une assiette creuse avec la ratatouille et l'œuf mollet coupé en deux. Re-assaisonnez selon vos goût. C'est prêt !

Pour réaliser votre propre ratatouille, tapez “Ratatouille maison" dans la barre de recherche de l’application !
- Domitille, Food Editor
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
| Energy | 542 cal. |
| Fat | 23 g |
| Carbohydrates | 54 g |
| Protein | 24 g |
| Fiber | 4 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Polenta, ratatouille & œuf mollet" contains 542 Energy, 23 g of Fat, 54 g of Carbohydrates, 24 g of Protein, 4 g of Fiber.
Price per portion
| € | Nos recettes à -2 € par portion |
| €€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
| €€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A+ Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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