Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Crémeux à souhait... On y plonge notre cuillère sur le champ !
Stovetop, Pot (small)
Step 1
Faites bouillir une casserole d'eau et faites cuire les œufs pendant 6 minutes.
Step 2
Réchauffez la ratatouille au micro-ondes ou dans une casserole à feu moyen. Gardez la ratatouille au chaud pendant le reste de la recette.
Step 3
Plongez les œufs dans l'eau froide dès la fin de la cuisson. Écalez-les.
Step 4
Préparez la polenta selon les instructions du paquet.
Step 5
Une fois la polenta épaissie, incorporez le parmesan râpé et un peu plus de beurre si vous en avez.
Step 6
Servez la polenta avec la ratatouille et l'œuf mollet coupé en deux. Salez et poivrez. Ajoutez quelques herbes fraîches si vous le souhaitez. C'est prêt !
Pour réaliser votre propre ratatouille, tapez “Ratatouille" dans la barre de recherche de l’application !
- Domitille, Créatrice de recettes
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 462 cal. |
Fat | 15 g |
Carbohydrates | 59 g |
Protein | 24 g |
Fiber | 4 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Polenta, ratatouille & œuf mollet" contains 462 Energy, 15 g of Fat, 59 g of Carbohydrates, 24 g of Protein, 4 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...