Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Polenta, courgettes poêlées, burrata & pistaches
222 reviewsOnctuosité & fraîcheur sont de la partie dans cette assiette estivale gourmande !

Ingredients
Make sure you have...
Utensils
Frying pan, Stovetop, Pot (small)
recipe

Step 1
Lavez puis coupez les courgettes en demi-lunes.

Step 2
Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle, sur feu moyen. Ajoutez les courgettes. Salez, poivrez et ajoutez l'ail râpé. Faites revenir le tout 5 à 6 minutes.


Step 3
En parallèle, faites bouillir le lait dans une casserole. Ajoutez ensuite la polenta en pluie tout en remuant pendant 3 à 4 minutes à feu doux jusqu'à obtenir une texture crémeuse.
Step 4
Une fois la polenta épaissie, incorporez un petit morceau de beurre. Salez et poivrez. Réservez au chaud.


Step 5
Servez la polenta dans une assiette creuse ou un bol avec la poêlée de courgettes. Ajoutez la burrata et les pistaches concassées par-dessus, puis ré-assaisonnez selon vos goûts. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
| Energy | 541 cal. |
| Fat | 22 g |
| Carbohydrates | 57 g |
| Protein | 26 g |
| Fiber | 6 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Polenta, courgettes poêlées, burrata & pistaches" contains 541 Energy, 22 g of Fat, 57 g of Carbohydrates, 26 g of Protein, 6 g of Fiber.
Price per portion
| € | Nos recettes à -2 € par portion |
| €€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
| €€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A+ Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...







