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Un cocktail de saveurs revitalisant & prêt en un rien de temps !
Make sure you have...
Stovetop, Frying pan
Step 1
Épluchez et émincez les oignons.
Step 2
Dans une poêle chaude, faites chauffer un filet d'huile d'olive. Ajoutez les oignons et faites-les revenir environ 2 à 3 minutes, sur feu moyen. Salez et poivrez.
Step 3
Ajoutez l'ail râpé dans la poêle. Mélangez et laissez cuire 1 minute.
Step 4
Ajoutez ensuite le curry, les lentilles égouttées, les épinards surgelés, le lait de coco et l'eau (30ml par personne). Si vous le souhaitez, ajoutez du gingembre et du curcuma. Couvrez et laissez mijoter à feu doux pendant 15 minutes, en mélangeant occasionnellement.
Step 5
Servez le dahl accompagné de riz ou d'un œuf* cuit selon vos envies. C'est prêt ! *Consultez nos tips pour cette étape
Pour un vrai moment de gourmandise, on vous conseille d'ajouter un peu de curcuma, de gingembre & des œufs pochés (façon chakchouka).
- Marcy, Food Editor
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 298 cal. |
Fat | 15 g |
Carbohydrates | 18 g |
Protein | 21 g |
Fiber | 9 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Dahl express coco épinards" contains 298 Energy, 15 g of Fat, 18 g of Carbohydrates, 21 g of Protein, 9 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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