Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Savourez ce délicieux plat de pâtes aux couleurs de l'Italie, parfait pour un dej sur le pouce !
Stovetop, Pot (small), Colander
Step 1
Dans une casserole d'eau bouillante salée, faites cuire les pâtes selon les instructions du paquet.
Step 2
Pendant ce temps, lavez et coupez les tomates cerises en deux.
Step 3
En fin de cuisson des pâtes, prélevez l'équivalent d'une petite louche d'eau de cuiccon, puis égouttez-les.
Step 4
Dans une poêle à feu vif, ajoutez un filet d'huile d'olive et faites revenir les tomates cerises 2-3 minutes.
Step 5
Ajoutez les pâtes dans la poêle. Versez-y l'eau de cuisson, puis ajoutez le pesto et le thon. Mélangez.
Step 6
Servez les pâtes au thon dans une assiette. Salez, poivrez et ajoutez quelques feuilles de basilic si vous en avez. C'est prêt !
Pour réaliser votre propre sauce pesto, tapez “Pesto maison" dans la barre de recherche de l’application !
- Domitille, Créatrice de recettes
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 547 cal. |
Fat | 11 g |
Carbohydrates | 76 g |
Protein | 36 g |
Fiber | 5 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Pâtes au thon, pesto & tomate cerise" contains 547 Energy, 11 g of Fat, 76 g of Carbohydrates, 36 g of Protein, 5 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
B Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...