Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Et en un coup de baguette magique, les lardons se transformèrent en saumon fumé !
Oven
Step 1
Préchauffez votre four à 240°C. Épluchez, coupez l'oignon en deux et tranchez-le en lamelles très fines.
Step 2
Dans un bol, mélangez la crème fraîche et le fromage blanc. Salez et poivrez.
Step 3
Coupez le saumon fumé en fines lamelles.
Step 4
Étalez la pâte sur une plaque de cuisson. Si vous le souhaitez, pliez les bords de la pâte pour une jolie flammeküeche.
Step 5
Étalez le mélange de crème fraîche et fromage blanc sur la pâte en laissant 1 à 2 cm de bord.
Step 6
Répartissez les oignons et le saumon fumé. Salez, poivrez puis enfournez pour 15-20 minutes à 240°C.
Step 7
Sortez la flammeküeche du four (elle doit être légèrement dorée) et dégustez immédiatement. C'est prêt !
Try making pizza dough from scratch ! Search "Homemade pizza dough" in the app to learn how !
- Domitille, Créatrice de recettes
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 580 cal. |
Fat | 30 g |
Carbohydrates | 56 g |
Protein | 20 g |
Fiber | 3 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Flammeküeche au saumon" contains 580 Energy, 30 g of Fat, 56 g of Carbohydrates, 20 g of Protein, 3 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
C Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...