Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Un one-pan rapide & savoureux de gnocchis, saumon frais, brocoli & crème de pesto !
Oven
Step 1
Préchauffez le four à 180°C. Lavez le brocoli, puis coupez-le en sommités*. Coupez les gros sommités en deux. (Pour des brocolis plus tendres, faites-les pré-cuire à la vapeur 5 minutes). *Consultez nos tips pour cette étape
Step 2
Enlevez la peau du saumon. Astuce : versez un peu d'eau chaude sur la peau du saumon et enlevez-la simplement du bout des doigts ! Coupez le saumon en grosses lamelles.
Step 3
Préparez la sauce en mélangeant la crème fraîche et le pesto.
Step 4
Dans un plat allant au four, ajoutez : les gnocchis, les morceaux de saumon et les sommités de brocoli.
Step 5
Répartissez ensuite le mélange crème fraîche/pesto sur le dessus. Salez, poivrez et enfournez pour 25 minutes de cuisson à 180°C.
Step 6
Sortez du four et servez. C'est prêt !
Pour un repas zéro-déchet, ajoutez les troncs de votre brocoli coupés en petits cubes dans votre préparation ou utilisez-les pour faire une soupe !
- Camille U, Diététicienne
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 646 cal. |
Fat | 30 g |
Carbohydrates | 58 g |
Protein | 36 g |
Fiber | 6 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "One pan gnocchis au saumon & brocoli" contains 646 Energy, 30 g of Fat, 58 g of Carbohydrates, 36 g of Protein, 6 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...