Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Make sure you have...
Stovetop, Frying pan
Step 1
Lavez puis coupez les tomates cerises en deux.
Step 2
Lavez puis coupez le concombre en petits dés.
Step 3
Épluchez puis émincez finement les oignons.
Step 4
Égouttez puis hachez grossièrement les olives noires.
Step 5
Dans un bol, mélangez : les tomates cerises, le concombre, les oignons, les olives noires, la feta grossièrement émiettée et l'origan. Salez, poivrez et ajoutez un filet d'huile d'olive. Réservez.
Step 6
Pendant ce temps, dans un second bol, cassez les œufs. Salez, poivrez et ajoutez un pincée d'origan, s'il vous en reste. Fouettez-les, à l'aide d'une fourchette.
Step 7
Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle, sur feu moyen. Versez les œufs dans la poêle, puis laissez-les cuire 3 à 4 minutes. Une fois le dessous de l'omelette bien doré, ajoutez quelques cuillerées de la salade à la grecque dans l'omelette, puis pliez-la en deux.
Step 8
Servez l'omelette dans une assiette avec le reste de la salade à la grecque. Re-assaisonnez selon vos goûts, c'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 342 cal. |
Fat | 26 g |
Carbohydrates | 10 g |
Protein | 20 g |
Fiber | 3 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Omelette maison & salade à la grecque" contains 342 Energy, 26 g of Fat, 10 g of Carbohydrates, 20 g of Protein, 3 g of Fiber.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...